Coaching / Counseling

In persoonlijke coaching/counseling ben ik je klankbord, je spiegel en coach ik je op weg naar je gewenste doel. Het is waardevol om zonder oordeel te kijken naar waar je nu staat, aandacht te besteden aan wie je werkelijk bent en te ontdekken wat je daar vanuit gaat doen. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt. Je hebt een heleboel mogelijkheden in je om jouw eigen problemen aan te pakken. Alle antwoorden heb je al in huis. Je hoeft ze eigenlijk alleen maar bewust te worden. In dit proces help ik je naar binnen te kijken, naar jezelf te luisteren, iets in jezelf te ervaren.

Je kunt je bewuster worden van je talenten, je sterke eigenschappen en je kwaliteiten. En je kunt onderzoeken wat je nou precies doet waardoor je blokkeert in de voortgang op jouw weg. Om dit vanuit een nieuw perspectief te aanvaarden of te transformeren.

Het helder krijgen van zowel je sterke punten als je valkuilen kan al genoeg zijn om de nodige beweging te creƫren. Door je gezichtspunt te veranderen verander je je vaak verouderde overtuigingen en ben je in staat nieuwe keuzes te maken. Door je meer en meer bewust te worden van jezelf en van je mogelijkheden maak je energie vrij. Die kun je gebruiken om de stappen te zetten waarmee je je doel realiseert.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal!
Je gewenste doel is telkens het uitgangspunt!