Hans Musman

Ik ben gediplomeerd als welzijnswerker en als hypno-therapeut en gecertificeerd als persoonlijke coach. Eerder werkte ik in een Praktijk voor Hypnotherapie in Amsterdam. Daarnaast heb ik professionele ervaring als uitvoerend artiest, ik speelde vooral rollen in musicals. Zo heb ik de gelegenheid gehad mijn creatieve instelling en mijn vermogen tot inleven, afstemmen en concentreren te vergroten. Ik weet dan ook van binnenuit waar je tegen aan kunt lopen in de artistieke sector en hier kan HypnoCoaching zeker van betekenis zijn. Uiteraard geldt dit tevens voor andere beroepsgroepen, waarbij het ook van belang is jezelf goed neer te zetten. Want wat je in jezelf verandert zal weerspiegeld worden in je presentatie naar de buitenwereld.

Maar, los van welk beroep dan ook, wie wil niet zich krachtig voelen in zichzelf en zich overtuigd als zichzelf kunnen tonen! Dan helpt een goed gevoel van eigenwaarde, je veilig voelen in jezelf, zelfacceptatie. Daarvoor kun je – meestal oude – angsten en beschermingsmechanismen waarin je nog getriggerd raakt transformeren. Innerlijke conflicten lossen op en daarmee ook vaak de ‘uiterlijke’. Het is altijd zo mooi om mee te maken hoe iemand steeds meer wordt wie die van nature is. In HypnoCoaching wil ik je daarin graag begeleiden.

Al geruime tijd ga ik het pad van spirituele groei en bewustwording. Mijn werk als HypnoCoach sluit hierbij aan, waarbij je een open opstelling van mij mag verwachten, met respect, niet oordelend en met de nodige humor. Vanuit gelijkwaardigheid werk ik graag met je in een informele sfeer, waarin jij centraal staat als de regisseur van jouw leven. Voor velen van ons is dit een tijd van groei, transformatie en bewustwording. Belemmeringen, klachten, wensen en verlangens kunnen aanleiding zijn aan bevrijding en vooruitgang te gaan werken. Waarom niet investeren in jezelf? Je bent het waard!

Met HypnoCoaching is het mogelijk om te helen, je onderliggende motivaties te kennen en zonodig te transformeren en de juiste keuzes te maken.

Wil je een afspraak of wil je meer informatie?

Mail: hypnocoach@planet.nl Bel: 06-38551983